Arcade en actie

The Dark Knight Rises

App Icon

Published by:

Gameloft

Version:

1.1.3

Released:

02. 06. 2013

Size:

1,8G
De Batman-trilogie van filmmaker Christopher Nolan nadert een epische ontknoping en komt naar de Android in een exclusieve videogame die is geïnspireerd door de film.
HET EXCLUSIEVE SPEL DAT IS GEÏNSPIREERD DOOR THE DARK KNIGHT RISES
Na acht jaar verdwenen te zijn, stort Bruce Wayne zich opnieuw in de actie als Batman. Op hem wachten de mysterieuze Selina Kyle en Bane, een dodelijke tegenstander die op kruistocht is om Batmans nalatenschap stukje bij beetje af te breken.
Ontmoet alle bondgenoten van Batman en hervind de kracht om Gotham tegen Bane te beschermen.
Ga volledig op in het verhaal, dankzij de evenbeelden van de hoofdpersonages uit de film, zoals Catwoman, Lucius Fox en Commissioner Gordon.
EEN EPISCHE SPELERVARING
Dankzij de talloze missies en de willekeurige gebeurtenissen blijft het spel continu spannend en voel je hoe het is om een superheld te zijn. Je krijgt te maken met gijzelingen, de explosieven-opruimingsdienst, gevangenisuitbraken en autoachtervolgingen, en moet bewijzen dat jij de echte beschermer van Gotham bent.
Een spannend vechtsysteem dat je midden in de strijd stort met talloze moves en filmische effecten.
Verzamel verborgen items in de stad om upgrades en nieuwe vechttechnieken voor Batman vrij te spelen.
SPEEL ALS THE DARK KNIGHT
Krijg toegang tot het complete arsenaal van Batman en leer hoe je volledig van elk hulpmiddel kunt profiteren. Doorkruis de stad of versla tegenstanders met de Grapnel, werp de Batarang om je vijanden uit te schakelen of een knop in de verte te raken; de mogelijkheden zijn eindeloos.
Als hij geen trappen kan uitdelen of gadgets kan gebruiken, vertrouwt The Dark Knight op zijn voertuigen om de klus te klaren. Bestuur de Bat-Pod voor speciale missies in burger, of neem The Bat om snel door de stad te reizen.
BELEEF GOTHAM ZOALS NOOIT TEVOREN
Verken heel Gotham City en de verschillende districten op een enorme kaart, en geniet van ongelooflijke graphics om volledig op te gaan in het duistere universum van Batman.
----
Bezoek onze officiële site op http://www.gameloft.com
Volg ons op Twitter (http://glft.co/GameloftonTwitter) of vind ons leuk op Facebook (http://facebook.com/Gameloft) voor meer info over al onze binnenkort verwachte titels.
Bekijk onze video's en gametrailers op http://www.youtube.com/Gameloft
Ontdek onze blog op http://glft.co/Gameloft_Official_Blog voor primeurs over alles wat met Gameloft te maken heeft.